37 | Rodinný dům na prodej, 4+1, 120 m2, pozemek 518 m2

Na vinici, 25067, Klecany  

neuvedeno

cena je včetně provize a právních služeb

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 a užitné ploše 120 m ve městě Klecany, nacházejícím se 15 minut od Prahy. Tento dům je situován v klidné rezidenční oblasti a poskytuje výhled na řeku Vltavu a panorama Prahy.

K domu jsme vytvořili projektovou dokumentaci k rekonstrukci či rozdělení na 2 bytové jednotky. Propojíme vás se stavební firmou, která provede potřebné stavební úpravy.

Dům je před rekonstrukcí, což umožňuje novým majitelům upravit si ho dle vlastních představ. Na zahradě o velikosti 376 m najdete bazén a pergolu. Pro kutily je zde samostatně stojící dílna a parkování je zajištěno přímo na pozemku.

Klecany nabízejí plnou občanskou vybavenost včetně několika obchodů s potravinami, kadeřnictví, školy, školky, pošty a zdravotního střediska se zubařem a praktickým lékařem. V okolí jsou také restaurace. Procházky k Vltavě a cyklostezka do Prahy jsou ideální pro milovníky přírody. Lidl je dostupný za 5 minut autem.

Doprava do Prahy je možná autem i autobusem, který jezdí každých 15 až 30 minut ve všední dny, s častějšími spoji v ranní špičce.

Parametry nemovitosti:
Dispozice: 4+1
Užitná plocha: 120 m
Stav: Před rekonstrukcí
Pozemek: Celková plocha 518 m, zahrada 376 m
Zahrada: Pergola, bazén
Dílna: Samostatně stojící
Parkování: Na pozemku s vjezdem
Další vybavení: Sklep
Poloha objektu samostatný
Druh objektu smíšená
Stav objektu před rekonstrukcí
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 142 m2
Užitná plocha 120 m2
Plocha parcely 518 m2
Plocha sklepu 8 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Individuální; Plynovod
Topení Lokální - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Filip Kušmirek

Telefon: +420724872747
E-mail: kusmirek.f@connecte.cz

Kontaktní formulář